دوشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۷ ,28 May 2018
 
 
رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند:
راز طول عمر مردم بلغارستان
محصولات پروبیوتیک سبب حفظ سلامت بدن می‌شود
 
رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با اشاره به اینکه محصولات پروبیوتیک در حفظ سلامت بدن و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها نقش بسیار پررنگی دارند، گفت: مردم بلغارستان اولین استفاده‌کنندگان پروبیوتیک در دنیا بوده‌اند.
 
به گزارش فانا، مریم تاج‌آبادی ابراهیمی در نشست خبری در ارتباط با غذاهای پروبیوتیک و فراسودمند اظهار داشت: امروزه زندگی صنعتی باعث شده که بدن‌ انسان‌ها میکروب‌های سودمند کمتری دریافت کنند از طرفی هم مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها هم به مرحله هشدار رسیده و این مسئله میکروب‌های مفید بدن را تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: پروبیوتیک‌ها میکروب‌های مفیدی هستند که می‌توان آنها را با کارآزمایی بالینی به غذاها اضافه کرد و این کار به سلامت انسان‌ها کمک می‌کند. همچنین میکروب‌های مفید از استقرار میکروب‌های بیماری‌زا در بدن جلوگیری کرده و در فعالیت‌های مختلف بدن اعم از رفتاری و متابولیکی نقش دارند.

رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با تأکید بر اینکه کنترل مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها و استفاده از میکروب‌های مفید امری ضروری است، گفت: میکروب‌های مفید را می‌توان در غذاهای مختلف استفاده کرد و به‌طور مثال پروتئین‌های سبز حاوی میکروب‌های مفید بوده و این پروتئین‌های مفید شامل غذاهایی همچون مرغ سبز بوده که در پرورش این مرغ‌ها نه‌تنها از آنتی‌بیوتیک استفاده نشده، بلکه در خوراک آنها نیز از پروبیوتیک استفاده شده است.

تاج‌آبادی ابراهیمی با اشاره به اینکه امروزه پروبیوتیک‌ها از طریق مواد مختلفی همچون گوشت، مرغ، ماست و انواع مواد لبنی و حتی آدامس و پاستیل نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: در ایران استفاده از پروبیوتیک‌ها بیشتر در محصولات لبنی همچون ماست و پنیر بوده که استفاده از آنها جهت حفظ سلامتی بسیار حائز اهمیت است.

وی در پاسخ به این سؤال که ایده استفاده از پروبیوتیک از چه زمانی و کجا شکل گرفت، یادآور شد: سال‌های قبل دانشمندان روسی برایشان جای تعجب بود که مردم بلغارستان از سلامت بسیار بالایی برخوردار بوده و تا 100 سالگی کیفیت زندگی بالایی دارند حتی در این سن سوارکاری می‌کنند که پس از برسی مشخص شد این افراد از کفیر استفاده کرده که حاوی باکتری اسید لاکتیک است.

وی با بیان اینکه اسید لاکتیک ماده اصلی پروبیوتیک و منشأ آن به شمار می‌رود، اضافه کرد: پس‌ازآن دانشمندان استفاده از پروبیوتیک را در محصولات غذایی موردتوجه قرار داده و تلاش کردند در جهت سلامت انسان، دام،‌طیور و حتی آبزیان از آن استفاده کنند.

رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در مورد پروژه تعیین شتاب‌دهنده پروبیوتیک گفت: این محصول اولین شتاب‌دهنده در زیست فناوری غذایی بوده و در حمایت بین‌المللی غذاهای پروبیوتیک و فراسودمند این مسئله موردبحث و گفتگو قرار خواهد گرفت تا محققین بتوانند بهره‌مندی‌های لازم را از این مبحث انجام داده و به دانش آن دست یابند.
 
کد مطلب : ۱۳۵۴۸
يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۰۵
۰
 
مرجع : خبرگزاری فارس
 

ارسال
 
گروه های خبری :