به گزارش خبرنگار فانا، در ابتدای این مراسم مدیر بازرگانی شرکت آماده لذیذ با اشاره به اینکه همواره در روزهای حساس تاریخ انقلاب و تشدید تحریمهای ظالمانه علیه امنیت اقتصادی مردم، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سازمان بسیج با سرمایهگذاریهای مناسب در کنار دولت و ملت بوده و به تامین مواد موردنیاز در مناطق محروم کمک شایانی کرده است، گفت: مجموعه آماده لذیذ با 1700 نیرو و 60 خط تولید، دارای سهم حداکثری از بازار داخلی و خارجی محصولات غذایی است. آماده لذیذ با 20 سال تجربه، میتواند به زنجیره تامین مواد موردنیاز مناطق محروم به سازمان بسیج سازندگی کشور کمک کند.
علیرضا ابراهیمی افزود: مدیریت صحیح زنجیره تامین مناطق محروم با کمک بخش خصوصی میتواند اتفاق خوبی را در کشور رقم بزند. تفاهمنامه بین گروه اکتوورکو به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای بخش خصوصی فعال در صنعت غذایی کشور و سازمان بسیج سازندگی کشور کاملا با برنامهریزی در جهت کمک به تامین مواد غذایی و دارو در مناطق محروم تدوین شده است.
ابراهیمی تاکید کرد: دولت به تنهایی نمیتواند در روزهای سخت مشکلات را حل کند و به کمک نیروهای نظامی و بخش خصوصی نیاز دارد. تفاهمنامه همکاری بین گروه اکتوورکو (شرکت آماده لذیذ) و سازمان بسیج سازندگی کشور نیز در راستای تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی، برندینگ این محصولات و رساندن آنها به بازار انجام میشود. بخش عمدهای از این محصولات شامل محصولات تازه، خشم و فرآوری شده نیز موردنیاز شرکت آماده لذیذ برای تولید محصولات نهایی است. این تفاهمنامه که یک رابطه برد-برد است.
همکاری اکتوورکو با 1000 تعاونی روستایی
مدیرعامل شرکت آماده لذیذ هم در این مراسم با اشاره به اینکه گروه دارویی و غذایی اکتوورکو با بیش از 50 سال سابقه کار و داشتن حدود 4500 نیرو با حدود 1000 تعاونی روستایی برای تامین محصولات کشاورزی باکیفیت و مدنظر یک سیستم صنعتی با رعایت مسائلی مانند حد مجاز فلزات سنگین همکاری میکند، توضیح داد: در مجموعه آماده لذیذ با وجود 60 خط تولیدی، پتانسیل و قابلیت گسترش خطوط تولید وجود دارد و امیدواریم با کمک سازمان بسیج و سایر نهادهای دولتی افزایش ظرفیت تولید در آماده لذیذ محقق شود.
علی نراقی تاکید کرد: نهادینه کردن تامین از قشرهای کشاورز و ایجاد تامین پایدار، همواره از آرزوهای بنده و خواهرم نهاله نراقی در گروه اکتوورکو است. امیدواریم این تفاهمنامه یک رابطه برد-برد بین اکتوورکو و سازمان بسیج سازندگی کشور باشد که نفع اصلی آن به مردم برسد.
دو وظیفه سازمان بسیج سازندگی
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور هم در این مراسم گفت: در دوران دفاع مقدس، سربازان میهن اسلامی در مقابل 60 کشور تا دندان مسلح، از این مرز و بوم دفاع کردند اما امروزه خاکریزهای مقابله با دشمنان تغییر یافته است. سازمان بسیج سازندگی کشور نه دولتی، نه نظامی و نه حاکمیتی است بلکه از دل مردم است. مزیت بسیج در شبکه انسانی و با مردم بودن است. هیچ سازمانی در ایران و جهان نمیتواند ادعا کند که به اندازه سازمان بسیج، شبکه مویرگی نیروی انسانی در بین مردم دارد و بسیج در همه بزنگاههای تاریخی همچون سیل، زلزله و... در کنار مردم بوده است.
محمد زهرایی افزود: سازمان بسیج، تجهیزاتمحور و اعتبارمحور نیست. در تفاهمنامههایی که سازمان بسیج با نهادهای مختلف بخش دولتی و خصوصی امضا میکند نیز آورده ما نیروهای خالص مردمی است. سازمان بسیج در این تفاهمنامهها دو وظیفه اصلی را دنبال میکند: بسیجکنندگی مردم و تسهیلگری نهادی برای مردم. مردم قدرت چانهزنی و برقراری رابطه ندارند و به همین دلیل، بسیج واسطه بین مردم و سازمانهای دولتی و بخش خصوصی است.
اهداف این تفاهمنامه به شرح زیرند:
ایجاد بانک جامع اطلاعات کشاورزی در جهت تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در جهت کمک به سفارشیسازی مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در راستای تامین امنیت غذایی پایدار در کشور از طریق:
1- تامین نیاز مواد اولیه در حوزه محصولات تازه کشاورزی مجموعه آماده لذیذ طبق برآوردهای فصلی و سالیانه از طریق تولیدکنندگان مورد حمایت سازمان بسیج سازندگی کشور
2- پشتیبانی نیازهای سازمان بسیج سازندگی در حوزه تامین محصولات تولیدی آماده لذیذ با شرایط ایدهآل جهت طرحهای حمایتی و پشتیبانی گروههای جهادی در خدمترسانی به مناطق محروم و بحرانزده
3- تامین محصولات خشک و ادویه موردنیاز مجموعه آماده لذیذ طبق برنامه تولیدی از طریق تولیدکنندگان مورد حمایت سازمان بسیج سازندگی در مناطق مختلف کشور
4- بررسی امکانسنجی نام تجاری و عملیاتی کردن نام جهت محصولات تولیدی تولیدکنندگان مورد حمایت سازمان بسیج سازندگی طی رویه فنی و اقتصادی کارشناسان توسط شرکت آماده لذیذ
5- تنظیم برنامه توسعه یکپارچه روستایی از طریق سفارش پذیر کردن محصولات و مدیریت زنجیره ارزش تولید
6- تنظیم برنامه نظام بهرهبرداران و شبکه تعاونی و تجدید حیات آنها
7- تنظیم برنامه توسعه کارآفرینی و اشتغال در بخش کشاورزی
