يکشنبه ۴ مهر ۱۴۰۰ ,26 September 2021
 
 
تاثیر منفی پاندمی COVID-19 بر صادرات جینسینگ کانادا
 
 
به گزارش فانا، پاندمی COVID-19 روی صادرات جینسینگ کانادا تاثیر منفی گذاشته است، ریشه‌ای که بطور گسترده در آسیا برای درمان طیف وسیعی از بیماری‌ها و مشکلات از سرماخوردگی تا ناتوانی جنسی مصرف می‌شود.

کانادا دومین صادرکننده بزرگ جینسینگ در جهان بعد از چین است و بیشتر این صادرات نیز به هنگ‌کنگ ارسال می‌شود که از آنجا هم به سرزمین اصلی چین، سنگاپور و تایوان می‌رود.

پاندمی COVID-19 تاثیر منفی زیادی روی تجارت بین‌الملل از جمله تجارت محصولات غذایی و کشاورزی گذاشته و تجارت جینسینگ هم از این قاعده مستثنی نبوده است.

علاوه بر پاندمی، روابط سیاسی نه چندان حسنه کانادا و چین هم روی تجارت جینسینگ تاثیر منفی گذاشته است.

در کانادا، ۲۰٪ از محصول سال قبل فروش نرفته مانده است. همچنین کانادا از می تا جولای امسال ۸.۲۲ میلیون دلار جینسینگ به هنگ‌کنگ صادر کرد که این میزان صادرات از نظر ارزش، یک سوم صادرات مدت مشابه در سال قبل بود/رویترز.
 
کد مطلب : ۳۰۷۴۹
سه شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۰۱:۲۵
۰
 
 

ارسال
 
گروه های خبری :